L’Ajuntament presentarà als veïns el projecte del carrer Folch i Torres

Plaça de la Fesola i Carrer Folch i Torres - (RP)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Plaça de la Fesola i Carrer Folch i Torres (RP)
Plaça de la Fesola i Carrer Folch i Torres (RP)

Dimarts que ve, 12 de setembre, el consistori exposarà el projecte de remodelació i obertura del carrer Folch i Torres, el cèntric carrer del barri de Sant Lluís que es reurbanitzarà. L’administració local presentarà el document als veïns per recollir propostes i inquietuds dels veïns abans de dur-lo a aprovació.

Serà un grup d’una cinquantena de veïns del carrer afectat els que ha citat l’Ajuntament en una primera trobada per presentar-los l’actuació que es preveu executar al carrer Folch i Torres.

Una de les actualitzacions del projecte és que ja no es contempla convertir la plaça de la Fesola en una zona d’aparcament, sinó que es conservarà com a zona verda.

De fet, el primer projecte tècnic ja es va presentar en l’últim ple celebrat el mes de juliol. Entre d’altres, la intervenció contempla un increment del nombre de places d’aparcament, segons ha defensat l’ajuntament, noves voreres, zones en plataforma única, i la renovació de tota la xarxa d’aigua.

Serà la primera sessió amb veïns del barri, amb la previsió de fer-ne una segona d’oberta a la resta de residents de Sant Lluís i amb la voluntat de recollir inquietuds i propostes a tenir en compte de cara a les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics