URGENT

Blanes vol continuar amb la nova mostra de cerveses artesanes

Compartiu aquesta història
Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes (Fotografia: Joaquim Llorens)
Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes (Fotografia: Joaquim Llorens)

L’any vinent Blanes tornarà a allotjar la Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes. Almenys, aquesta és la intenció i la voluntat inicial que coincideixen en afirmar els organitzadors, l’Ajuntament de Blanes i el Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural de Catalunya, després de la positiva experiència que ha significat enguany la seva primera edició.

Aquesta aposta de continuïtat, però, passarà per diversos canvis que es volen introduir de cara a la propera edició del 2018. Un d’ells seria allargar l’esdeveniment durant tot el cap de setmana, donant així la possibilitat que hi hagi encara una major participació. Aquest 2017 la mostra va tenir lloc el passat cap de setmana, el dissabte 2 de setembre, des de les 11 del matí i fins la 1 de la matinada. En tan sols una jornada es calcula que han participat més de 1.500 persones.

Aproximadament la meitat van aprofitar l’esdeveniment per degustar alguna de les 10 cerveses artesanes catalanes que hi havia al recinte, el principal reclam.

A banda de l’oferta de cerveses, també es va posar en valor la gastronomia local i la jornada es va amenitzar amb tres grups musicals.

Enguany semblava que Blanes es quedava senes festival de cervesa artesana després que el Birrasana marxés a Lloret. Finalment, la ciutat, n’ha organitzat un de nou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics