URGENT

El PSC de Malgrat presenta al·legacions contra la modificació pressupostària

Compartiu aquesta història

El grup s’oposa a la modificació pressupostària que es va aprovar en l’últim ple celebrat l’agost de 334.500 euros.D’una banda, el PSC critica que no es conservi el milió i mig d’euros previstos inicialment per les obres dels carrers de Llibertat i Sant Elm. El govern va rebaixar el cost dels treballs, però des dels socialistes es considera que els costos del projecte es deriven a altres partides pressupostàries.

També reclamen que no es redueixin les “millores urbanes”, dotada inicialment amb 100.000 euros i retallada a la meitat.Les al·legacions també demanen que no es redueixi la partida pressupostària del “Centre Obert” que elimina la

possibilitat que el 2017 es porti a terme aquest projecte. Es tracta de la iniciativa adreçada  a infants entre 3 i 12 anys i a les seves respectives famílies que es troben en risc d’exclusió social.

El quart punt de l’al·legació fa referència a la subvenció de l’IBI eliminada pel quadripartit.

La modificació pressupostària va eliminar dels pressupostos d’enguany la creació del Centre Obert, la subvenció de l’IBI i va modificar el projecte d’obres del carrer Llibertat, Carme i St Elm. En total 334.500 euros que es destinaran a la climatització de la Biblioteca La Cooperativa, la creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), l’adquisició de sistemes de cardioprotecció, ajuts al lloger i treballs de digitalització del fons de l’Arxiu Municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics