Ràdio Palafolls seguirà en directe la Festa Major

RP retransmeten en directe la FM 2016
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
RP retransmeten en directe la FM 2016
RP retransmeten en directe la FM 2016

Aquesta emissora retransmetrà un any més la Festa Major amb una programació especial durant els tres dies en què es concentra la majoria d’activitats. Entre el divendres i el diumenge l’equip de Ràdio Palafolls prioritzarà la proximitat del mitjà amb connexions en directe des dels principals actes de Festa Major.

Demà al matí, de 9 a 12h es podrà escoltar l’últim programa del magazine d’estiu “Ara i Aquí” que s’ha emès conjuntament amb Ràdio Tordera, Calella i Cardedeu. Tant bon punt s’acabi, començarà la primera connexió de Festa amb la baixa d’autoritats, que encetarà una àmplia cobertura durant tres intensos dies amb cròniques i entrevistes als protagonistes dels actes com les sardanes, les verges trobades, els sopars a la fresca o la proclamació de l’hereu i la pubilla, entre d’altres.

Per això, s’aturen temporalment els Serveis Informatius que reprendran la seva emissió un cop passada la festa major amb la programació d’aquesta temporada i noves incorporacions al capdavant dels Informatius.

Ens podreu escoltar com sempre a través del 107.7 de l’FM i també a través d’internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics