L’Ajuntament de PLF celebra avui ple ordinari i també extraordinari

El ple extraordinari de divendres a l'Ajuntament de PLF - (Ajuntament de PLF)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El ple extraordinari de divendres a l'Ajuntament de PLF - (Ajuntament de PLF)
El ple extraordinari de divendres a l’Ajuntament de PLF – (Ajuntament de PLF)

L’Ajuntament de PLF ha convocat per avui divendres al vespre dues sessions del ple municipal.

Per una banda, a dos quarts de 7, se celebra una sessió extraordinària que ha de servir per designar els membres de les meses electorals del proper 21 de desembre. La sessió té aquest únic punt a l’ordre del dia, i es realitzarà al despatx d’estadística de l’Ajuntament de PLF.

Per altra banda, mitja hora més tard s’ha convocat la sessió ordinària, que començarà a les 7 del vespre i compta amb 14 punts a l’ordre del dia.

Entre aquests punts, 6 corresponen a donar compte de diverses actuacions i adjudicacions, com per exemple la del nou contracte del servei de neteja viària i diverses informacions i modificacions de caràcter pressupostari. Prèviament a aquestes qüestions, i com a primer punt, està prevista l’aprovació de les actes de les sessions anteriors.

Després d’aquests punts, el ple ha de seguir amb diversos assumptes corresponents a la comissió informativa de serveis generals. Entre aquests, hi ha diverses propostes, com per exemple la concertació de l’assistència sanitària dels funcionaris provinents de la MUNPAL, l’autorització de compatibilitat d’un segon lloc de treball, o l’adequació de retribucions dels empleats del consistori a la llei de pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017.

També està previst debatre la modificació d’un membre de la comissió informativa de serveis econòmics, i dels consells escolar municipal i sectorial de cultura, així com la cessió d’una finca a favor del Servei Català de la Salut i la modificació de les tarifes corresponents a l’abastament d’aigua potable als domicilis.

Per últim, i com sempre s’estableix, hi haurà un torn de precs i preguntes.

Com sempre, el ple ordinari serà retransmès en directe per aquesta emissora, a partir de les 7 del vespre. Serà a través del 107.7 FM i també a través del web www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics