URGENT

El vaixell “Astral”, de l’ONG Proactiva Open Arms, realitza a Blanes una campanya de sensibilització

Compartiu aquesta història
El vaixell "Astral", de l'ONG Proactiva Open Arms, romandrà a Blanes fins dissabte - (Proactiva Open Arms)
El vaixell “Astral”, de l’ONG Proactiva Open Arms, romandrà a Blanes fins dissabte – (Proactiva Open Arms)

Des d’ahir dilluns i fins el proper dissabte, el vaixell “Astral” de l’ONG Proactiva Open Arms està amarrat al port de Blanes.

L’ONG ha iniciat una campanya per sensibilitzar els alumnes de primària i secundària sobre la crisi humanitària que actualment s’està vivint a les aigües del Mediterrani, i en la qual actua Proactiva Open Arms salvant vides de les persones refugiades que fugen dels seus països pels conflictes bèl·lics, persecucions o la pobresa.

La campanya es fa a través de les visites que els escolars de la zona fan al vaixell, que està atracat al port de Blanes des d’ahir dilluns i fins dissabte. Durant aquests dies, l’ONG duu a terme tallers, xerrades i visites al vaixell, per tal de donar a conèixer la tasca que realitza a les aigües del Mediterrani, i d’aquesta manera sensibilitzar als més joves sobre aquesta crisi existent que afecta a milers de persones.

A Catalunya, el vaixell de l’ONG ja ha recorregut prèviament altres localitats, com l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita, Cambrils, Vilanova i la Geltrú i Arenys de Mar. Blanes és la primera parada a les comarques gironines, i la ruta seguirà a Palamós i Roses, acabant a les Illes Balears, concretament al Port de Mallorca, on atracarà el 18 de desembre.

Proactiva Open Arms és una organització no governamental sense ànim de lucre que té com a principal missió rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa que pateixen al seu territori, i actua rescatant a les persones que necessiten auxili al mar Egeu i al Mediterrani Central.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics