URGENT

Torna a rebentar-se la mateixa canonada de la xarxa d’aigua de PLF

Compartiu aquesta història
La xarxa d'aigua de PLF ha patit en els darrers mesos diverses afectacions - (Ajuntament de PLF
La xarxa d’aigua de PLF ha patit en els darrers mesos diverses afectacions – (Ajuntament de PLF

Enèsima incidència de la xarxa de subministrament d’aigua a PLF. Aquest passat cap de setmana, concretament la matinada de dissabte a diumenge, es va rebentar una canonada al Carrer Major, a l’alçada amb el carrer Pompeu Fabra.

L’incident se suma a la llista d’averies en aquest mateix àmbit que ha patit darrerament PLF. Aquest passat agost va trencar-se la mateixa canonada a l’Avinguda Pau Casals, que ja s’havia vist afectada per una altra incidència el mes de maig, i que havia provocat la inundació del Carrer Major. Al setembre de l’any passat també va produir-se una altra fuita en aquesta mateixa canonada, que impulsa aigua cap al dipòsit, i que aquell cop va deixar PLF 24 hores sense subministrament d’aigua.

Aquestes reiterades incidències van ser un dels punts que van debatre’s al ple ordinari del passat divendres a l’Ajuntament, i que va rebre crítiques per part de l’oposició.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de PLF, Martí Victòria, ha explicat a aquesta emissora que es tracta de la mateixa canonada que ja ha patit averies al llarg dels darrers mesos, i que esperen rebre l’informe tècnic de Sorea per tal de conèixer quin és la situació actual de l’incident i la seva afectació.

L’Ajuntament ha informat que al llarg d’avui dilluns s’estan duent tasques de pavimentació del tram afectat per la incidència, i que afecten al trànsit i la mobilitat del carrer Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics