Torna a rebentar-se la mateixa canonada de la xarxa d’aigua de PLF

La xarxa d'aigua de PLF ha patit en els darrers mesos diverses afectacions - (Ajuntament de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La xarxa d'aigua de PLF ha patit en els darrers mesos diverses afectacions - (Ajuntament de PLF
La xarxa d’aigua de PLF ha patit en els darrers mesos diverses afectacions – (Ajuntament de PLF

Enèsima incidència de la xarxa de subministrament d’aigua a PLF. Aquest passat cap de setmana, concretament la matinada de dissabte a diumenge, es va rebentar una canonada al Carrer Major, a l’alçada amb el carrer Pompeu Fabra.

L’incident se suma a la llista d’averies en aquest mateix àmbit que ha patit darrerament PLF. Aquest passat agost va trencar-se la mateixa canonada a l’Avinguda Pau Casals, que ja s’havia vist afectada per una altra incidència el mes de maig, i que havia provocat la inundació del Carrer Major. Al setembre de l’any passat també va produir-se una altra fuita en aquesta mateixa canonada, que impulsa aigua cap al dipòsit, i que aquell cop va deixar PLF 24 hores sense subministrament d’aigua.

Aquestes reiterades incidències van ser un dels punts que van debatre’s al ple ordinari del passat divendres a l’Ajuntament, i que va rebre crítiques per part de l’oposició.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de PLF, Martí Victòria, ha explicat a aquesta emissora que es tracta de la mateixa canonada que ja ha patit averies al llarg dels darrers mesos, i que esperen rebre l’informe tècnic de Sorea per tal de conèixer quin és la situació actual de l’incident i la seva afectació.

L’Ajuntament ha informat que al llarg d’avui dilluns s’estan duent tasques de pavimentació del tram afectat per la incidència, i que afecten al trànsit i la mobilitat del carrer Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics