URGENT

En marxa la Festa de Sant Nicolau de Malgrat

Compartiu aquesta història
(vade.cat)
(vade.cat)

Divendres es va donar el tret de sortida a la Festa de Sant Nicolau de Malgrat de Mar.

Enguany, la festivitat s’allarga fins a 9 dies en total, i aposta per activitats de caire familiar.

Aquesta setmana, el regidor de Cultura a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Paco Márquez, va passar pel programa Palafolls en Xarxa i va explicar quines amb quines propostes arriba la Festa de Sant Nicolau d’enguany.

Entre d’altres, Márquez va explicar que, tot i que ja ha començat la programació de la Festa, el plat fort arriba a partir del proper dimarts 5 de desembre i fins el dia 9. El regidor va dir que per aquest any s’han marcat dos objectius. Per una banda, que cada nit hi hagi una activitat musical, i per l’altra que cada dia hi hagués també una activitat adreçada a tots els públics.

Segons va explicar Paco Márquez, el fet que aquest any els dies festius coincideixin en pont llarg fa que la Festa de Sant Nicolau es pugui oferir també a la gent de fora que pugui venir aprofitant els dies festius.

Entre les diverses activitats, el regidor va voler destacar la Nit de la Nostàlgia, programada pel proper dimarts dia 5, i que va dedicada al públic d’entre 60 i 70 anys, amb música i ambient de l’època de les dècades dels seixanta i setanta.

Entre d’altres activitats, també destaquen les “Barraquetes”, adreçades als més petits, i també amb música en directe.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics