Torna la Marxa Popular Miralles, ara de la mà del Club Esportiu Tordera

Cartell de la Marxa Popular Miralles d'Enguany - (Grup Excursionista Miralles)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Cartell de la Marxa Popular Miralles d'Enguany - (Grup Excursionista Miralles)
Cartell de la Marxa Popular Miralles d’Enguany – (Grup Excursionista Miralles)

Tot i que les expectatives no eren massa positives, finalment la Marxa Popular Miralles se celebrarà 6 de desembre a Tordera.

Els fins ara organitzadors de la marxa, el Grup Excursionista Miralles, van informar la setmana passada que, de cara a l’edició d’enguany, els encarregats de dur a terme l’esdeveniment serien els membres del Club Esportiu Tordera, que prenen el relleu de l’organització de la que ja serà la 23a edició de la marxa.

Un dels membres de la junta del Club, l’Albert Prats, va passar aquesta setmana pel Palafolls en Xarxa, i va explicar que pel club era tot un repte el fet de posar-se al comandament d’una marxa que mou tanta gent, al voltant de 400 inscrits, però que hi havia també ganes que no es perdés la tradició de celebrar-la.

Tot i que els preparatius s’han hagut de realitzar a corre-cuita, Prats va voler destacar l’experiència que té el Club Esportiu Tordera amb l’organització d’altres esdeveniments d’aquest tipus, amb la intenció que la Marxa Popular Miralles tingui bona acollida per part de tothom que hi participi.

La marxa arrencarà a dos quarts de 9 del matí del dimecres 6 de desembre, i tindrà dos itineraris. Per una banda, un d’11 km, que és apte per tot tipus de públic, i per l’altra un de 18,5 km, que en aquest cas presenta més dificultat i amb més desnivells al llarg del seu recorregut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics