URGENT

ERC va celebrar aquest dissabte el primer dels actes de campanya a Palafolls

Compartiu aquesta història
(Foto: ERC Palafolls)
(Foto: ERC Palafolls)

Una cinquantena de persones, segons el partit, es van reunir dissabte en el primer dels actes de campanya que s’han celebrat a PLF de cara a les eleccions del 21D.

L’acte va comptar amb la participació de Mònica Palacín, candidata d’ERC al Parlament en aquests propers comicis, i David Barnet, portaveu de les JERC al Maresme i Baix Besòs, el qual va assistir-hi en substitució d’Esther Guirao.

L’acte, que va celebrar-se a les 12 del migdia a l’edifici del MiD, va ser presentat per Francesc Alemany, regidor portaveu d’ERC a Palafolls, i que va ser l’encarregat d’introduir les diferents qüestions als dos ponents participants en la xerrada.

Mònica Palacín, que és candidata d’ERC pel Maresme, i a la vegada és Secretària d’organització del partit, ha volgut deixar clar en declaracions a aquesta emissora que des d’ERC consideren aquests comicis com unes eleccions “anormals” i “il·legítimes”, i ha volgut destacar que els republicans defensaran la democràcia a través de les urnes, que segons Palacín “no els fan por”, en al·lusió al referèndum de l’1 d’octubre. En aquest sentit, Palacín va voler remarcar que ERC vol revertir el caràcter il·legítim dels comicis a través de la participació.

Palacín també ha volgut recordar a Oriol Junqueras, vicepresident del Govern català cessat i també el cap de llista del seu partit per aquestes properes eleccions, empresonat juntament amb el conseller cessat Joaquim Forn i els líder d’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Segons Palacín, des d’ERC s’agafen a les paraules del seu líder empresonat, que els demana “no defallir” i “sortir a guanyar el 21 de desembre”.

La candidata d’ERC ha destacat també els 3 eixos sobre els quals basen la campanya del 21D, com són els de denunciar les “agressions” de l’Estat espanyol i la manca de democràcia, protegir la ciutadania davant de l’acció de l’Estat i construir una nova república, a través de la restitució del Govern legítim i la llibertat dels presos.

La campanya continua fins el proper 19 de desembre, i Palafolls té previst acollir aquest proper dissabte un acte del PP, que instal·larà una carpa informativa a la glorieta de Doctor Torner. Tot i que és possible que se n’acabin de tancar d’altres per part de la resta de formacions polítiques, de moment no hi ha altres actes confirmats al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics