URGENT

La Marató de Sang del Fonlladosa acaba amb 180 donacions

Compartiu aquesta història

Prop de les 9 del vespre es donava per finalitzada la 2a campanya de recollida de sang organitzada pels estudiants de 3r d’ESO de les escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar.

Finalment han aconseguit l’objectiu marcat pels alumnes fa unes setmanes. Es volien aconseguir almenys 150 donacions i al tancar la jornada d’ahir van ser 180 el nombre de persones que es va acostar al centre educatiu per doinar sang.

De fet el dia abans d’obrir portes, ja hi havia 140 persones apuntades per participar a la iniciativa estudiantil. Una iniciativa que neix com a mesura d’acció comunitària a través de les escoles. Una matèria que serà obligatòria en propers cursos, però que aquest centre concertat de Malgrat ja va començar a iniciar l’any passat, amb la primera recollida de sang. Llavors només va ser al matí, i davant l’èxit, enguany la iniciativa s’ha ampliat a la tarda.

Durant tot el dia va ser un degoteig constant de persones per donar sang dins el centre, on es va instal·lar una unitat mòbil del banc de sang.

Tot i que la jornada era organitzada pels alumnes de 3r d’ESO, tota la secundària s’hi va implicar amb actes de conscienciació i promoció de la iniciativa per tal d’aconseguir aquestes  180 donacions totals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics