URGENT

Les havaneres d’un projecte de les Ferreries seran protagonistes demà al Casal d’Avis

Compartiu aquesta història

Demà a les 10 del matí, la música serà la protagonista al Casal d’Avis de Palafolls.

Concretament, es tracta del projecte sobre les havaneres que el grup de 4t de primària del centre ha realitzat, juntament amb el grup musical Cabotatge, i que demà es farà públic al casal d’avis de PLF.

És la primera vegada que des de l’escola de les Ferreries posen en marxa aquest projecte en l’àmbit musical de les havaneres. Ho ha explicat a aquesta emissora la cap d’estudis del centre, Anna Miranda.

Tot i que en un principi els alumnes no semblaven massa receptius amb la temàtica, amb el temps i els assajos el projecte els va anar agradant cada cop més i s’hi van implicar totalment.

Des de bon principi, el grup d’havaneres Cabotatge va explicar als alumnes de 4t de primària tot el món relacionat amb aquest tipus de cançons, i es va anar teixint una bona relació entre els alumnes i els membres del conjunt.

D¡aquesta manera, el grup de nois i noies de l’escola hanj pogut aprendre quina és la història que s’amaga darrera de cada cançó, algunes ja històriques, que conformaran el repertori que demà, a les 10, cantaran al Casal d’Avis.

Segons ha avançat Miranda, es preveu que no faltin al repertori el que ja són temes clàssics del món de les havaneres, com són “La Bella Lola” o “Llop de mar”, entre d’altres peces.

La cantada començarà a les 10 del matí de demà dijous al Casal d’Avis de PLF, i és un acte obert a tothom qui hi vulgui assistir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics