L’escola Les Ferreries aposta per la comunicació en línia amb les famílies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El centre escolar del nostre municipi ha presentat ja als pares i mares el que vol ser un canvi general de comunicació entre l’escola i les famílies. Des de fa uns dies, les notes informatives que el centre dóna a les famílies per informar-los sobre excursions, festivals o qualsevol altra circumstància, es donen en paper però també a través de correu electrònic.

La voluntat de l’escola és anar arraconant el paper per acabar comunicant-se amb els pares a través del correu electrònic.  A tal efecte el centre ha creat un compte de correu per a cada família per poder comunicar-se amb l’escola. De fet és un canal bidireccional, ja que les famílies també podran preguntar i comunicar-se amb l’escola a través d’aquesta adreça de mail.

La Meritxell Torroella és la secretaria de Les Ferreries.

Ara com ara la comunicació es fa per les dues vies; en paper i en línia, però aviat el centre preguntarà qui vol només rebre les notificacions digitals.

Paral·lelament, a partir de gener tots els pagaments que es facin en aquesta escola es faran de manera virtual amb targeta de crèdit.

El pagament de les colònies, de sortides, d’activitats o de materials es faran a través d’una aplicació i pàgina web anomenada “TPV Escola”.

Cada família tindrà un contrasenya per poder entrar en aquesta aplicació i veure els pagaments a fer i els terminis. D’aquesta manera, es podrà  fer pagaments amb certa planificació i previsió. Per exemple, serà possible pagar les colònies o algunes sortides mesos abans de la seva realització.

Això facilita els pagaments a les famílies que poden planificar-se millor les diferents despeses escolars. Aquesta aplicació, que és gratuïta, es pot descarregar als dispositius mòbils i agrupa les despeses per fills, pel que cada família tindrà en un únic portal totes els diferents pagaments a fer.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics