URGENT

Catalunya En Comú ha celebrat avui el segon acte de campanya que es fa a Palafolls

Compartiu aquesta història
La palafollenca Montserrat Mompió ha encapçalat l'acte d'avui al nostre municipi - (Ràdio PLF)
La palafollenca Montserrat Mompió ha encapçalat l’acte d’avui al nostre municipi – (Ràdio PLF)

A les 7 d’aquesta tarda s’ha dut a terme el segon acte presencial de la campanya electoral pel proper 21D.

Es tracta d’un acte de Catalunya En Comú, una candidatura que lidera Xavier Domènech i on també es presenta la palafollenca Montserrat Mompió.

Mompió és, de del maig de l’any passat, coordinadora nacional dels joves d’Esquerra Verda, la branca juvenil d’ICV, i es presenta a aquestes eleccions com a número 18 per Barcelona de la llista encapçalada per Domènech. De fet, no és la primera vegada que Mompió es presenta en uns comicis. Ja ho va fer a les passades eleccions al Congrés dels Diputats, on anava de número 17 a la llista dels comuns.

Mompió és un dels representants que han encapçalat l’acte que el partit celebra avui al nostre municipi, a la Sala Privada del Cafè de Palafolls, i on finalment no ha assistit, per baixa d’última hora, la torderenca Maria Pozuelo, també candidata a les eleccions del 21D.

Mompió ha dit que el seu partit “surt a guanyar les eleccions”, i ha volgut remarcar la intenció dels comuns de “no pactar amb la dreta”, tant catalana com espanyola.

A més, la candidata ha volgut defugir del “joc” en què considera que s’ha col·locat als comuns, dins d’una “equidistància” que Mompió ha negat.

Després de l’acte d’avui, s’espera que el següent acte de campanya al nostre municipi sigui aquest proper dissabte al matí, quan el PP té previst instal·lar una carpa informativa a la glorieta del Doctor Torner. Serà el tercer acte polític que acull Palafolls en aquesta campanya de cara a les eleccions del proper 21 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics