URGENT

La Puput organitza un nou Concurs de Pessebres

Compartiu aquesta història

pessebreDes del passat 8 de desembre que ja estan obertes les inscripcions de la 5a edició del Concurs de Pessebres, organitzat per la Puput.

Enguany, el període d’inscripcions està obert fins el proper divendres 22 de desembre, i s’han de realitzar al Cafè de PLF.

La dinàmica consisteix en què les persones interessades a participar amb el seu pessebre omplin la butlleta disponible al mateix Cafè, donant el seu nom i telèfon. Un cop fet això, des de l’entitat del Puput es posaran en contacte amb els inscrits per tal de concertar un dia i hora per veure i valorar el pessebre.

Són declaracions al Palafolls en Xarxa de David Alenyà, membre de la Puput.

Després d’haver fet les corresponents valoracions a tots els pessebres participants, la Puput convocarà a tots els participants per tal de poder fer un acte amb el repartiment dels premis i per poder fer una exposició de tots els pessebres participants, perquè d’aquesta manera qui no els hagi vist podrà també gaudir-los.

Enguany és la cinquena edició d’aquest concurs de pessebres, una de les diverses activitats que la Puput organitza per aquestes festes de Nadal, entres les quals hi ha també la Quina solidària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics