URGENT

El nou govern de Malgrat presenta el seu primer pressupost

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns al matí s’han presentat a Malgrat els primers pressupostos del govern quatripartit, una proposta que puja per sobre dels 20 milions 200 mil euros.

La proposta s’ha de portar a aprovació al ple d’aquest proper divendres i és similar a l’últim pressupost aprovat per l’antic govern. Llavors  el pressupost rondava els 20 milions i mig.

En la plana d’inversions previstes de cara al proper 2018, la proposta de pressupost planteja 2 milions 780 Mil euros per a inversions. En destaca l’obertura i urbanització de l’avinguda Mediterrània més enllà del cementiri. Aquesta obra té destinats 1 milió 200 Mil euros, mentre que la creació d’un equipament polivalent compta amb una partida de 805 Mil euros. En la línia dels pressupostos participatius, la proposta del govern quatripartit preveu destinar una partida de 180 Mil euros per a que una comissió de ciutadans en designi el seu destí. Aquest és un dels punts que el regidor ha volgut destacar de cara a aquests nous pressupostos.

Són declaracions de Ramir Roger a aquesta emissora.

Una de les prioritats del pressupost també és “l’atenció a les persones, en especial les que més ho necessiten”. El regidor també posa en valor que el nou pressupost serà el primer de caràcter participatiu i que presenta un increment de les partides destinades a participació ciutadana i a govern obert.

El regidor també ha explicat que la diferència del pressupost del 2018 respecte el de l’any actual és l’eliminació de les contribucions especials de les obres dels carrers Llibertat i Sant Elm, que ja no apareixen a la nova proposta de pressupost i que, segons explica el regidor, justifiquen la diferència.

El govern també assegura que la seva proposta no és només “apunt comptable” sinó que totes les propostes estan estudiades i planificades. Expliquen l’actual pressupost de 2017, aprovat pels socialistes i per l’actual partit al govern Junts X Malgrat, “no tenia projectes a darrera”.

Aquesta proposta de pressupostos de cara al 2018 s’ha de debatre i aprovar al ple del consistori que s’ha endarrerit fins aquest proper divendres a l’Ajuntament de Malgrat, i previst per les 7 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics