URGENT

Al gener s’obriran les inscripcions per anar a Ax les Thermes

Compartiu aquesta història
Ax Les Thermes
Ax Les Thermes

Com ja és tradició cada any, el proper mes de gener s’organitza una nova una visita hivernal a Ax les Thermes, un municipi francès amb el que Palafolls està agermanat des de 1998.

Un dels principals atractius de la població francesa són les seves pistes d’esquí. Per això, quan arriba l’hivern la Comissió d’Agermanaments de Palafolls organitza una sortida de cap de setmana per poder esquiar a l’estació del municipi.

Al tractar-se de pobles agermanats les pistes d’esquí tenen la deferència de reduir els preus dels forfaits en fins un 50%, cosa que fa la sortida molt atractiva i per tant molt sol·licitada. Fins i tot, anys enrere, s’organitzaven més d’un autocar.

De tota manera, no tot és l’esquí i la sortida també s’ofereix sense el preu dels forfaits, per aquells que volen passejar pel poble o les pròpies pistes sense esquiar, o pels qui només volen esquiar un dels dos dies.

Per aquest any la sortida està programada pel cap de setmana del 27 i 28 de gener, i s’ofereixen un màxim de 60 places, exclusives per a veïns de Palafolls.

Es sortirà de Palafolls a les 5 del matí del dissabte 27 de gener, arribant a Ax les Thermes entorn a quarts de 10 del matí anant directament a l’estació d’esquí per aprofitar la jornada ja sigui per esquiar o per passejar per les pistes.

Des del municipi francès s’han encarregat, com és habitual, de l’organització de l’estada, i donaran la benvinguda als palafollencs amb un nou sopar de germanor, previst per dos quarts de 9 del vespre de dissabte.

L’endemà diumenge, després d’esmorzar, es tornarà a les pistes, amb la intenció de marxar a la tarda en direcció a Palafolls on es preveu arribar cap a les 9 del vespre.

L’allotjament a Ax es farà en apartaments.

Igualment com l’any passat, les famílies que hi assisteixin amb els fills petits podran apuntar-los a un curset d’esquí.

Els interessats a viatjar a Ax Les Thermes  s’han d’apuntar a les inscripcions que es faran els propers dies 3 i 4 de gener, al Casal d’Avis, de 7 a dos quarts de 9 del vespre

Els qui esquiïn els dos dies hauran de pagar 120€ . 100 si només ho fan un dia  o 85 si només volen passejar.

Els menors de 12 anys pagaran 85€ en tots els casos.

Aquest preu inclou el transport, la modalitat d’estada d’esquí triada, el sopar i l’esmorzar que es farà als apartaments

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics