URGENT

Mas Prats i les Ferreries s’ajunten aquest divendres per rebre el Patge Reial

Compartiu aquesta història

Divendres s’acaben les classes a les escoles de Palafolls, i això és sinònim de l’inici de les vacances de Nadal. Un període que, pels més petits, és sinònim d’il·lusió.

Una de les dates més esperades, sens dubte, és l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que uns dies abans envien els seus Patges Reials a fer una visita als més petits del nostre municipi.

Enguany, per primera vegada, les escoles de Mas Prats i les Ferreries s’han agrupat per rebre els Patges Reials. Serà el proper divendres al pàrquing situat entre els dos centres educatius, en una activitat organitzada per les dues AMPA’s de les escoles.

Ho ha explicat a aquesta emissora la cap d’estudis de les Ferreries, Anna Miranda.

D’aquesta manera, doncs, tots els infants que vulguin podran fer arribar la seva carta als Reis Mags a través dels seus missatgers.

Aquest mateix divendres, últim dia de classes, també coincideix amb una altra de les activitats que ja es tradició d’altres anys al nostre municipi, com és la Fira d’Intercanvi Solidari de Nadal organitzada per l’escola de les Ferreries, que coincideix també amb el Festival de Nadal de l’escola, on actuen els alumnes des de P3 fins a 6è de primària. Precisament, aprofitant aquestes dues activitats, Miranda espera que la Fira rebi una bona participació.

En aquest sentit, la cap d’estudis de les Ferreries ha recordat que la Fira té un objectiu solidari, ja que els participants aporten aliments per les persones més necessitades a canvi d’una postal de Nadal que han elaborat els alumnes del centre.

La Fira d’intercanvi solidari d’enguany es durà a terme al llarg del matí del divendres, a partir d’un quart de 10 i fins a un quart d’1 del migdia al centre de Palafolls, i servirà per donar inici a les vacances escolars de Nadal, que començaran a partir de l’endemà.

Prèviament a la jornada intensa del divendres, avui dimecres a dos quarts de 5 de la tarda la Banda de Música de Palafolls ha començat una cercavila des de davant les escoles del municipi que els ha dut fins a la plaça Valls d’Ax. Ens ho ha explicat a aquesta emissora David Martínez, director de la Banda.

Divendres al vespre, la Coral Palatiolo tancarà la programació d’activitats de benvinguda a les Festes de Nadal amb el poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. Serà dos quarts de 8 del vespre al Casal d’avis de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics