URGENT

La Banda de Palafolls celebra dimarts el popular concert de Sant Esteve

Compartiu aquesta història
Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls
Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls

Són ja moltes les activitats que omplen l’agenda cultural nadalenca de Palafolls aquests dies. Una d’elles, i que no pot faltar, és el concert de Sant Esteve, ofert per la banda de Palafolls al Casal d’Avis.

El concert, que comença a les 12 del migdia el proper dimarts 26, dia de Sant Esteve, és tot un repte per la Banda. En aquest sentit, el seu director, David Martínez, explicava aquesta setmana al Palafolls en Xarxa que és segurament el concert més difícil que se’ls presenta entre tots els que fan. Pràcticament tot el repertori és nou.

El concert també prepara la sorpresa de la Marxa Radetzki, de Johann Strauss, una peça escrita que en aquest cas dirigeix una persona del públic que s’escull al mateix concert.

Després del tradicional concert de Sant Esteve, l’endemà mateix la banda marxa cap a Ax les Thermes, on s’estaran fins el dia 30, combinant els concerts amb el descans merescut després dels intensos dies plens d’activitats d’aquestes dates de Nadal.

La Banda de Palafolls carregarà d’aquesta manera les piles per encara el nou any 2018, que com deia el seu director David Martínez encetaran amb un concert el proper diumenge 14 de desembre a la tarda a Sant Feliu de Codines.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics