URGENT

“Els sons del silenci”, de Laia Soler, és el llibre regalat aquest Nadal als palafollencs

Compartiu aquesta història

Com cada any, l’Ajuntament de Palafolls edita un llibre que, durant la temporada nadalenca, regala als veïns de Palafolls. Enguany, el llibre escollit és una adaptació del treball de recerca  de la palafollenca Laia Soler, que va ser premiat aquest passat curs 2016-2017.

El projecte és una barreja de les inquietuds de la seva autora, que va decidir mesclar dues temàtiques per tal de donar forma i basar el seu projecte.

Es tracta d’una barreja entre la física, l’acústica i la música, tres camps a través dels quals Laia Soler ha traçat el seu projecte. El treball, però, parteix d’un cas real, que va cridar l’atenció de la Laia, com és el cas de l’Arnau, un alumne de saxo del MiD que és sord. A partir de la passió que l’Arnau posa i sent amb el seu instrument, l’autora va voler establir la seva recerca en trobar el millor mètode amb evidències científiques per per acostar la música a les persones sordes.

Són declaracions de l’autora del projecte a aquesta emissora.

Precisament, tal com explica Soler, l’objectiu del projecte era fer arribar la música a les persones sordes.

El treball de recerca de la Laia Soler finalment s’ha convertit en un llibre, en aquest cas una versió adaptada, que és la publicació escollida per l’Ajuntament de Palafolls per regalar aquestes dates de Nadal als palafollencs i palafollenques. La seva autora destacava també la feina que va tenir, un cop va saber que el volien convertir en llibre, a l’hora d’adaptar-lo i adequar-lo per transformar-lo en el resultat final.

Segons va explicar la seva autora, l’acte de presentació del llibre guarda alguna sorpresa emotiva. El llibre es presenta aquest proper 26 de desembre, en el marc del Concert de Sant Esteve que la Banda de Palafolls oferirà al Casal d’Avis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics