URGENT

Malgrat posa en marxa la campanya de recollida d’arbres de Nadal

Compartiu aquesta història

Un cop passades les festes nadalenques, uns dels residus més acumulats són els arbres de Nadal.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’ha posat en marxa una nova campanya de recollida d’arbres que avui divendres es comença a fer visible al municipi.

Des d’aquest matí, el consistori ha anat col·locant tancats de fusta i rètols indicatius que senyalitzen l’espai on s’han de dipositar els arbres que ja no s’utilitzaran més després de les festes. En concert, se n’han instal·lat mitja dotzena de punts. Els llocs habilitats són a les places de Germana Campos, Marià Cubí i Pau Casals, a les avingudes de la Costa Brava i de la Mediterrània i també a la cruïlla de la plaça del carrer Canigó.

Al llarg d’avui es col·loquen els punts, però serà a partir del proper dilluns que l’Ajuntament començarà a fer la recollida i control per tal de retirar els arbres que hagin estat dipositats. Serà cada dos dies, i s’allargarà fins el següent dilluns, 15 de gener, moment en què es farà la recollida definitiva i s’emmagatzemarà el material dels tancats.

Un cop recollits, els arbres són netejats, triturats i convertits en compost per tal d’utilitzar-los als parterres dels jardins de Malgrat de Mar, per d’aquesta manera reciclar-los i donar-los una nova vida després d’haver estat l’element decoratiu per excel·lència aquesta festes de Nadal.

Es tracta d’una iniciativa que l’any passat ja s’havia plantejat al nostre municipi. L’any passat, l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aconseguir recollir un total de 19 arbres al llarg dels dies de la recollida.

 

(Foto: Nació Digital / Ramon Estany)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics