URGENT

Avui arriben Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Compartiu aquesta història

Tot a punt a Palafolls per rebre, un any més, a 3 de les personalitats més esperades pels més petits d’arreu, els 3 Reis Mags d’Orient.

La rebuda comença a partir de les 4 d’aquesta tarda, quan els patges de Ses Majestats recolliran les cartes dels infants pels carrers del nostre poble. Una hora més tard, pels volts de les 5, ho faran a Sant Genís.

A partir de les 6, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començaran la seva cavalcada pels carrers, on els rebran les famílies i els més petits del nostre municipi, en un dels vespres més esperats de l’any. El recorregut començarà a l’Avinguda Costa Brava, tot passant per diversos carrers del centre i acabant al Teatre de Palafolls, després de la rebuda de les autoritats a l’Ajuntament.

Ho ha explicat a aquesta emissora Ivan Duarte, responsable de la Comissió de Reis de Palafolls.

Precisament, la del teatre és una de les novetats de cara a aquesta nova edició de la cavalcada dels Reis Mags. Per altra banda, enguany no hi haurà el tradicional pessebre vivent al carrer, i com a alternativa es farà una escenificació del pessebre, amb el Nen Jesús, la Verge Maria i Sant Josep, a l’interior del recinte del teatre.

Com sempre, és important que tots els assistents a la cavalcada siguin responsables i cívics en tot moment. En un vespre com el d’avui, les aglomeracions de gent al carrer són freqüents, i cal seguir indicacions de seguretat per fer de la cavalcada un esdeveniment màgic i sense incidents.

En aquest sentit, els populars caramels que es llencen durant el recorregut representen un dels punts més conflictius. És per això que des de la comissió de Reis es recorda a la gent que no s’ha d’apropar en excés a les carrosses per voler-los recollir.

La cavalcada finalitzarà al Teatre de Palafolls, on tots els infants del poble i les famílies podran donar la seva carta personalment a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’espai comptarà amb 3 accessos, un per cada Rei, per tal d’organitzar l’acumulació de gent, i hi haurà una sola sortida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics