URGENT

Jornada de victòries pel CB Palafolls, menys pel senior masculí, que perd fora de casa

Compartiu aquesta història

La represa dels partits de bàsquet després de l’aturada nadalenca ha deixat un bon regust de boca per la majoria d’equips del CB Palafolls.

Tot i les victòries, el sènior territorial masculí és un dels pocs equips del club que no va poder sortir victoriós del seu enfrontament d’aquest cap de setmana.

L’equip jugava dissabte a casa del CB Sant Feliu, i van perdre per 67 a 60 un partit que tot i no dominar van saber mantenir al llarg dels quatre períodes.

En canvi, el panorama va ser molt diferent per la majoria dels altres principals equips del nostre municipi, que van acabar els seus partits de represa amb victòria.

L’equip del Sots 25 Masculí s’enfrontava dissabte al vespre al Palauet contra el Bàsquet Lloret, i va saber dominar el partit ja des dels primers compassos. Els locals van acabar amb el marcador favorable tots els períodes, acabant el partit amb una victòria per 68 a 59.

L’equip de la tercera categoria femenina, per la seva banda, també van guanyar el seu partit, en el seu cas imposant-se per 52 a 48 també a casa i contra les Escoles Pies de Figueres. En aquest cas, el partit va mantenir-se força igualat però sempre amb domini palafollenc, i va acabar amb victòria per només 4 punts de les locals.

En el cas de la categoria del Júnior Femení Nivell A, la superioritat de l’equip CB Hostalric-Palafolls va ser clara al partit que els enfrontava aquest passat dissabte contra el CB Adepaf de Figueres. Tot i jugar fora de casa, les palafollenques van imposar-se per un contundent marcador de 27 a 78. La progressió es va anar observant al llarg dels quarts, i de fet al final del tercer període el Palafolls ja guanyava de 26 punts. La superioritat, però, es va notar especialment l’últim quart de partit, on l’Adepaf només va sumar 3 punts més respecte els que ja tenia i les palafollenques van sumar-ne 28 més, establint el marcador final, com dèiem, de 27 a 78.

La victòria també va posar-se de la banda d’altres categories del club, com és el cas Junior Masculí Nivell B, que va guanyar a casa contra el Palafrugell per 45 a 30, i també el Cadet Masculí Groc, que va sortir victoriós per 37 a 28 del seu enfrontament contra el Gruas Barcelona-CB Cardedeu. El Cadet Masculí negre, però, va perdre a casa davant del CB Parets, per només 6 punts de diferència, amb un resultat final de 48 a 54.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics