URGENT

Palafolls i Malgrat acolliran una fase prèvia del Campionat estatal Sub.21 de Fútbol Sala femení

Compartiu aquesta història

Des del divendres 26 i fins diumenge 28, el pavelló dels Germans Margall i el Palauet de Palafolls acolliran la Fase Prèvia del Grup A del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 21 Femenines de Futbol Sala.

En aquest grup hi ha 4 seleccions autonòmiques que es disputaran passar a la fase posterior. Entre aquestes seleccions hi ha la catalana. Tanquen el quadre les seleccions de Cantàbria, Castella-Lleó i La Rioja.

Durant aquests tres dies les 4 seleccions s’enfrontaran entre elles en un format de lligueta per decidir qui continua en la fase final del campionat.

Una competició estatal que compta amb 13 seleccions, repartides en 3 grups. L’únic que té 4 seleccions és el que jugarà a casa nostra a finals de mes.

De fet, el Palauet de Palafolls només acollirà 1 dels 6 partits previstos. Serà diumenge al migdia amb l’enfrontament entre les seleccions de La Rioja i Castella-Lleó. Els altres 5 partits es disputaran al pavelló dels Germans Margall de Malgrat de Mar.

El Palauet està acostumat a acollir campionats estatals. L’any passat, per exemple,va ser la seu d’alguns partits i de la final de la Copa Juvenil Femenina d’Handbol o fa uns anys va ser una de les seus del campionat espanyol sub 16 de Futbol Sala.

 

Foto: practicodeporte.com / ACFSF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics