Palafolls i Malgrat acolliran una fase prèvia del Campionat estatal Sub.21 de Fútbol Sala femení

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des del divendres 26 i fins diumenge 28, el pavelló dels Germans Margall i el Palauet de Palafolls acolliran la Fase Prèvia del Grup A del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 21 Femenines de Futbol Sala.

En aquest grup hi ha 4 seleccions autonòmiques que es disputaran passar a la fase posterior. Entre aquestes seleccions hi ha la catalana. Tanquen el quadre les seleccions de Cantàbria, Castella-Lleó i La Rioja.

Durant aquests tres dies les 4 seleccions s’enfrontaran entre elles en un format de lligueta per decidir qui continua en la fase final del campionat.

Una competició estatal que compta amb 13 seleccions, repartides en 3 grups. L’únic que té 4 seleccions és el que jugarà a casa nostra a finals de mes.

De fet, el Palauet de Palafolls només acollirà 1 dels 6 partits previstos. Serà diumenge al migdia amb l’enfrontament entre les seleccions de La Rioja i Castella-Lleó. Els altres 5 partits es disputaran al pavelló dels Germans Margall de Malgrat de Mar.

El Palauet està acostumat a acollir campionats estatals. L’any passat, per exemple,va ser la seu d’alguns partits i de la final de la Copa Juvenil Femenina d’Handbol o fa uns anys va ser una de les seus del campionat espanyol sub 16 de Futbol Sala.

 

Foto: practicodeporte.com / ACFSF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics