URGENT

Rialles Blanes comença aquest diumenge la programació del 2018 amb “Tut-Tururut, la princesa!”

Compartiu aquesta història

Les propostes teatrals pel públic infantil i familiar de Blanes enceten aquest cap de setmana una nova fornada d’activitats.

Aquest diumenge s’ofereix el primer dels espectacles programats, sota el títol de “Tut-Tururut, la Princesa!”, uma obra a càrrec de la companyia la Bleda i que té com a protagonista la Princesa Bleda i el seu tresor perdut.

Sota la direcció de Pere Hosta i amb la dramatúrgia a càrrec de Jordi Palet, l’obra començarà a dos quarts de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, en un horari que serà l’habitual en la resta de representacions de Rialles.

En declaracions a aquesta emissora, un dels membres de Rialles Blanes, Jordi Conejero, ha explicat què veuran aquest diumenge els espectadors en aquest primer espectacle.

Conejero ha dit també que l’oferta està pensada per un públic infantil, i que cada espectacle se centra en determinades franjes d’edat, però que en general és una bona opció per tot tipus de públic.

Després d’aquesta primera actuació, la programació seguirà el mes de febrer amb un espectacle de màgia del Mag Stigman, el dia 4, i dues setmanes més tard la companyia Dreams Teatre oferirà l’obra de La Ventafocs, en un format de musical i amb cançons originals del compositor català Manu Guix.

L’última de les propostes del primer trimestre al Teatre de Blanes anirà a càrrec d’una entitat del municipi. Concretament l’Esbart Joaquim Ruyra, que serà l’encarregat de tancar l’oferta infantil i familiar del teatre amb l’espectacle “Volem peus!”, protagonitzat pels membres més joves de l’esbart, i que combina dansa i titelles. L’obra es representarà el diumenge 18 de març, a l’horari habitual d’aquests espectacles, dos quarts de 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics