URGENT

El MiD es reivindica com a espai d’exposició i fa una crida a les propostes artístiques

Compartiu aquesta història

La sala d’exposicions de l’edifici del Música i Dansa de Palafolls vol continuar planificant les mostres artístiques que es duen a terme al seu espai.

Així, des del MiD es fa una crida a la participació dels artistes de tots els àmbits per tal d’exposar les seves propostes de cara a aquest nou any 2018.

La sala d’exposicions del MiD s’habilita mensualment perquè hi exposin tot tipus d’artistes de camps com la pintura, la fotografia o les arts audiovisuals, però també està adreçada a propostes de caire didàctic o de conscienciació, o bé també de caràcter històric sobre alguna temàtica determinada.

Segons el consistori, l’objectiu d’aquestes exposicions mensuals és apropar les arts a tots els ciutadans de Palafolls, a través de propostes relacionades amb al propi municipi com també a d’altres àmbits, dutes a terme bé per artistes reconeguts o professionals o bé també per amateurs.

Exemples d’aquesta utilització són les múltiples exposicions fotogràfiques que s’hi han mostrat, les obres dels concursos de pintura organitzats pels Casal de la Dona o el d’Avis, o la recent exposició dedicada a la campanya #MeToo contra la violència masclista, entre moltes d’altres.

A la vegada, la sala ha acollit també propostes d’escultura, com la de l’alemany Ralf Kenne o també les pintures de l’artista català Josep Torrebella.

Per poder exposar una proposta artística, les persones interessades poden presentar una sol·licitud a través de la petició via formulari disponible al web de l’Ajuntament de Palafolls, www.palafolls.cat, o bé també dirigint-se presencialment a les dependències del mateix MiD.

L’espai està obert perquè s’exposin les obres mensualment, i no té cap cost econòmic per part de qui vol exposar. Un cop feta la petició, l’Ajuntament respondrà la sol·licitud en el termini d’una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics