URGENT

El sopar popular revitalitza les Festes de St Sebastià

Compartiu aquesta història

26804802_1598530593569303_1021490241237362821_n (1)Les havaneres amb el grup Cabotatge van tancar ahir al vespre les Festes de St. Sebastià de St. Genís de Palafolls.

La principal novetat d’enguany, el sopar de germanor, ha estat l’activitat estrella d’enguany. De fet el sopar del veïnat ha aconseguit revitalitzar aquesta celebració, que en edicions anteriors havia començat a mostrar símptomes d’estancament.

Al voltant de 180 persones van compartir el sopar de germanor que els mateixos veïns van elaborar abans del sopar i que va acabar amb l’esperada actuació de Toni Carlo en format trio.

Altres anys, el ball de nit quedava deslluït per falta de públic. Enguany, amb l’avantsala del sopar, el ball ha estat tot un èxit.

De fet en la majoria d’actes hi ha hagut una bona acceptació per part del públic. És el cas de la missa, que va omplir la parròquia romànica de St. Genís per a la renovació dels vots de poble als sants protectors de la pesta, però també en les sardanes, les havaneres i l’espectacle infantil, on el professor ecològic va entretenir els més petits a l’hora que es educava sobre el reciclatge i les escombraries.

La Festa de St. Sebastià és la festa petita de St. Genís. La festa principal es celebra a finals del mes d’agost amb un programa similar al de la festa petita però, al tractar-se de l’estiu, compta amb una bona acollida de participació i de públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics