URGENT

El ple aprovarà els reglaments d’ús dels equipaments esportius i de La Nau

Compartiu aquesta història

Demà al vespre ( a partir de les19h i en directe a Ràdio Palafolls) es farà el primer ple municipal d’aquest 2018.  A l’ordre del dia hi ha 16 punts entre els quals l’aprovació definitiva dels reglaments d’ús dels equipaments esportius de Palafolls i de La Nau d’entitats del nostre municipi. Es tracta de dos reglaments que durant les últimes setmanes han estat oberts a la participació ciutadana per tal de rebre aportacions o al·legacions  tant de les diferents entitats i clubs esportius com d’entitats i associacions culturals que són les que fan ús, d’una banda, de les istal·lacions esportives i d’altra banda de La Nau.

Cap dels dos reglaments ha rebut cap aportació nova pel que, presumiblement, demà s’aprovaran al plenari tal i com estan redactats.

A banda d’aquests reglaments el ple tractarà dues mocions. La primera presentada pel PSC i que vol reclamar a la Generalitat el pagament del deute pendent per les places de llar d’infants. El govern català pagava una part de cada plaça de la llar d’infants pública, però amb la crisi, primer es va disminuir l’aportació per acabar cancel·lant-la.

L’altra moció és d’ERC i demana sumar-se al manifest en de somescola.cat en defensa de l’escola catalana, qüestionada per alguns sectors per un possible adoctrinament nacionalista a les aules.

El plenari de demà inclou també una valoració de la passada Festa Major i l’apartat de precs i preguntes amb el que acabarà la sessió de demà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics