URGENT

Ponsa creu que el PSC no va ser un bon soci de govern i defensa l’actual gestió del consistori malgratenc

Compartiu aquesta història

Carme Ponsa, actual alcaldessa de Malgrat, ha valorat a aquesta emissora la gestió del seu equip de govern un any després de la moció de censura que va apartar de l’alcaldia al socialista Joan Mercader.

Ponsa ha dit que el balanç que fa del mandat és positiu, ja que considera que hi hagut un gir en la dinàmica de govern al consistori malgratenc.

L’alcaldessa ha destacat que el canvi de govern ha comportat una manera de fer més “moderna, oberta i participativa”, amb una major implicació de la ciutadania.

En aquest sentit, Ponsa ha dit que, tot i que potser abans s’escoltava als veïns, això es feia d’una altra manera, i ha volgut diferenciar l’actual model de gestió del seu equip de govern en aquest àmbit respecte el que havien posat en pràctica els socialistes.

Tot i que l’actual equip de govern està format per 4 grups polítics, Ponsa ha dit que la manera de treballar és més fàcil ara que no pas amb el seus antics socis de govern.

Un dels motius pels quals hi ha aquesta bona sintonia, segons l’alcaldessa, és el plantejament de treballar per projectes. A la vegada, Ponsa es vol desmarcar de l’anterior gestió del PSC, que havia estat al capdavant del consistori malgratenc des de l’inici de la democràcia.

L’actual manera de governar, segons defensa l’alcaldessa de Junts x Malgrat, es caracteritza per trepitjar més el carrer i escoltar més a la gent. A més, considera que l’actual gestió de l’Ajuntament és molt més eficient respecte la que s’havia dut a terme en els anteriors mandats.

Ponsa, igualment com ho va fer al seu torn Joan Mercader, considera que pactar amb el PSC va ser també un “error”. Des de la seva posició considera que les propostes del seu grup amb els seus antics socis de govern eren ignorades, i ha lamentat la manca de comunicació que, segons afirma, hi havia entre el PSC i Junts x Malgrat.

Actualment, l’Ajuntament de Malgrat està governat per un equip format per les quatre formacions que van presentar la moció de censura ara fa un any, és a dir, Junts x Malgrat –que fins llavors era el soci de govern del PSC–, ERC, PDeCAT i la CUP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics