URGENT

Tancaran el pàrquing de Pau Casals per rematar-ne les obres

Compartiu aquesta història

A mitjans d’octubre el consistori obria provisionalment l’estacionament de la zona comercial de l’avinguda Pau Casals després de mesos d’obres. Llavors ja es va advertir que encara no estava enllestit del tot i que s’hauria de tornar a tancar per finalitzar els treballs.

De fet, encara falta asfaltar els carrils d’accés laterals de l’aparcament, i està previst que s’iniciïn aquest proper dimarts.

Això comportarà de nou el tancament del pàrquing, després que es tornés obrir a l’octubre de manera provisional. L’Ajuntament avisa als veïns d’aquest tancament i recorda que durant els dies en què es duran a terme les obres s’hauran d’utilitzar altres zones properes d’aparcament gratuït, com per exemple la situada entre la rambla de les Ferreries i la plaça de Poppi i també la zona escolar.

Segons ja va anunciar el consistori en una de les anteriors sessions del ple municipal, la intenció de la reforma no és només l’asfaltat de l’aparcament, fins ara de sorra, sinó també la creació d’un nou espai que engloba la plaça de La Pau.

L’objectiu és que sigui un espai públic destinat no només a l’estacionament sinó també a usos per espectacles i festes i també per retre homenatge a les rentadores, les dones que antigament es reunien en aquest espai de Palafolls per rentar la roba.

Dins del mateix projecte s’hi inclou, també la creació de la nova parada de bus de disseny de la mateixa avinguda Pau Casals.

Es preveu que les obres s’allarguin pocs dies, i després el pàrquing tornarà a obrir-se al seu ús habitual. Malgrat tot, després d’aquests treballs encara faltarà acabar la part més estètica de la zona, com la col·locació dels arbres i les zones verdes, així com també s’estudia ubicar-hi un mural.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics