URGENT

Ax rebrà als palafollencs amb un 70% de pistes obertes

Compartiu aquesta història

axwebgrosAquesta propera matinada sortiran de Palafolls la 80a de persones que s’han apuntat a l’escapada que anualment munta la Comissió d’Agermanament del nostre municipi per visitar la població d’Ax Les Thermes.

Aquesta sortida, que s’acostuma a fer a principis d’any, serveix per estrènyer els llaços d’agermanament entre les dues localitats i té molt d’èxit ja que ofereix la possibilitat d’esquiar a les pites d’esquí d’Ax a preus molt competitius.

De fet, les instal·lacions d’Ax Les Thermes estan obertes a un 70% amb 26 de les 37 pistes obertes i amb gruixos de 50cm de neu.

Els 80 palafollencs que visitaran la població francesa marxaran aquesta matinada per tal d’arribar quan obrin les pistes i poder gaudir de la jornada d’esquí. Després es farà un sopar de germanor organitzat per la comissió d’agermanament de la localitat francesa. L’endemà diumenge es podrà tornar a esquiar per, després de dinar, agafar l’autocar de tornada cap a casa, on es preveu arribar cap al vespre.

El principal atractiu de la sortida és el preu ja que els qui esquiïn els dos dies hauran de pagar 120€  i 100 si només ho fan un dia. Els qui no esquiïn i només vulguin passejar han pagat  85€.

Aquest preu inclou el transport, la modalitat d’estada d’esquí triada, el sopar i l’esmorzar que es farà als apartaments on s’allotjaran els palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics