URGENT

Carme Ponsa denuncia que el PSC governava “sense projectes”

Compartiu aquesta història

L’actual alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, creu que l’actuació dels anteriors governs socialistes a l’Ajuntament malgratenc s’ha fet en ocasions  “sense tenir un projecte” al darrera.

En aquest sentit, Ponsa considera que aquesta manera de treballar es reflecteix en, per exemple, la gestió de serveis com la unitat canina de la Policia local o la gatera que es va tancar fa unes setmanes.

Ponsa referma que el seu equip de govern té clar quines són les seves idees i el full de ruta, i assegura que les accions de govern han d’estar fonamentades amb projectes.

En el cas de la unitat K9, l’alcaldessa explica que la decisió d’eliminar el servei respon a una decisió tècnica, i que el funcionament d’aquesta unitat era inviable ja que es va posar en marxa sense cap projecte . Ponsa explica que farien falta 4 agents formats específicament per la tasca que desenvolupa aquesta unitat, agents dels que no disposa el cos.

Ponsa referma que el seu equip de govern té clar quines són les seves idees i el full de ruta amb el qual treballen, i aclareix que “fan falta projectes” per tirar endavant la feina a nivell municipal.

A banda de posar el punt i final a serveis com la unitat K9, Ponsa diu que hi ha projectes heredats dels anteriors governs que s’han “hagut de reconduir”, tot i que no ha volgut aclarir de quins es tracta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics