URGENT

Osorio creu que l’hostaleria impulsa la Taula de la Tordera per salvar els càmpings del Delta

Compartiu aquesta història

Fa uns dies es va celebrar a Blanes la segona trobada de la Taula de la Tordera, amb la presència dels ajuntaments i agents implicats en la conservació del tram final  del riu Tordera. Aquesta taula vol estudiar la situació actual del Delta i quines són les actuacions a fer per conservar-lo i protegir-lo.

L’Ajuntament de Palafolls, però, també hi veu altres intencions. En l’últim ple municipal el regidor de Medi Ambient, Juan Andrés Osorio va ser molt crític amb la Taula de la Tordera. Osorio té la sensació que el sector hostaler ha impulsat aquesta mesa de treball entorn a la Tordera per intentar salvar els càmpings que hi ha a banda i banda del Delta, amb la connivència dels consistoris de Blanes i Malgrat.

Osorio denuncia la poca presència del sector agrícola en aquesta taula de treball i ren recorda la importància i pes específic al tram baix del riu. També demana definir quin model es defensa pel Delta de la Tordera; si un de natural , d’oci o industrial.

El regidor també va qüestionar el model que s’ha utilitzat durant molts anys d’agrupar empreses a tocar del riu, com passa per exemple a PLF.

La propera trobada de la Taula de la Tordera es farà al mes de juny al CEAB, que s’encarrega de la part tècnica d’aquesta taula de treball.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics