URGENT

Santa Susanna amplia el mercat dels diumenges amb  antiguitats un cop al mes

Compartiu aquesta història

El mercat setmanal de Santa Susanna compta amb una novetat en la seva organització.

Es tracta de l’ampliació del mercat que es fa el diumenge a la zona comercial del municipi, que fins ara comptava amb les parades habituals i on ara s’hi afegeix un mercat d’antiguitats cada 4rt diumenge de mes.

El municipi ja té un mercat d’antiguitats els divendres, però, tal i com explica l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ara també es farà un cop al mes els diumenges coincidint amb el mercat dels diumenges, tot i que es fa a l’altra banda del municipi.

Aquest passat diumenge es van instal·lar una 50a de paradistes d’antiguitats a la Rambla 11 de setembre.

La iniciativa, que el consistori qualifica de molt positiva, complementa al ja habitual mercat que se celebra cada diumenge prop de la zona comercial. Aquest mercat ja compta amb més d’un centenar de parades de productes frescos i de proximitat, roba, articles de la llar, complements, entre d’altres productes habituals en aquest tipus de mercats, que ha aconseguit competir directament amb el de Tordera.

En aquest sentit, Campolier destaca la ubicació del mercat, que compta amb un bon accés i zona d’aparcament, cosa propicia l’atracció dels visitants.

Ara, doncs, cada 4t diumenge de mes, el mercat setmanal es combinarà amb el mercat d’antiguitats que es fa prop de la benzinera de la Nacional.

Foto: Ajuntament de Santa Susanna

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics