URGENT

23 anys de presó pel turista que va matar i esquarterar la seva parella en un hotel de Calella

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Barcelona, recollint el veredicte del jurat popular, va condemnar la setmana passada al turista suec que va matar i esquarterar la seva parella al juliol del 2015 en un hotel calellenc.

El condemna com a autor d’un delicte d’assassinat amb traïdoria amb l’agreujant de parentiu i l’obliga a indemnitzar amb 525.000 euros els pares i els tres fills de la víctima, un dels quals en comú, i li prohibeix acostar-se a ells a menys d’un quilòmetre i tenir-hi contacte en els pròxims 33 anys.

El tribunal considera provat que el processat va colpejar a la cara i al cap la seva parella i que li va tapar la boca i el nas fins que va morir asfixiada. Posteriorment la va esquarterar per treure-la de l’habitació de l’hotel en dues maletes i una bossa d’escombraries que va abandonar en un camí i a la la riera de Capaspre.

El veredicte no considera provada la versió de l’acusat, que sostenia que abans de l’atac havien mantingut una discussió i que l’agressió es va esdevenir sota els efectes de l’alcohol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics