URGENT

Malgrat vol reformar el seu Passeig Marítim a partir d’aquest any

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament malgratenc vol posar al dia el seu passeig marítim. El projecte és una de les intencions de l’equip de govern de Malgrat de Mar, que vol executar aquest projecte abans d’acabar el seu mandat.

Així, el consistori vol actualitzar un espai que considera que ha anat quedant obsolet amb el pas del temps, davant de la modernització que sí que s’ha produït en els establiments i negocis que hi ha al passeig.

L’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, ha explicat que el projecte es preveu dur a terme en dues fases, sense descartar-ne una tercera si fos necessari.

Aquesta fragmentació, tal com explica Ponsa, respon a la intenció de no afectar als comerços i negocis del mateix passeig durant la temporada turística. A la vegada, l’alcaldessa aclareix que amb un sol any no hi ha temps suficient per enllestir el projecte.

Segons explica l’alcaldessa, la primera fase de les obres abastaria des de la plaça de l’Ancla fins a l’avinguda Països Catalans, per continuar posteriorment des d’aquesta avinguda fins a la de Colom, el la que ja seria la segona fase plantejada.

Ponsa diu que la intenció del consistori és començar el projecte aquest mateix any, i reivindica el caràcter marítim del municipi que, segons l’alcaldessa, fins ara ha viscut “d’esquena al mar”.

El projecte de reforma del passeig ja fa diversos anys que està damunt la taula, i s’han hagut de revisar alguns aspectes relatius als materials que s’han utilitzar, així com incloure nous aspectes, com per exemple la il·luminació amb LED’s, que abans no es contemplava, o la inclusió del carril bici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics