URGENT

L’Agenda cultural PLF arribarà a urbanitzacions i masies

Compartiu aquesta història

Des de fa més de 8 anys l’Ajuntament de Palafolls edita una agenda d’activitats PLF per tal de fer conèixer l’oferta cultural del nostre municipi. Aquesta agenda es repartia casa per casa als grans nuclis de població i també en comerços locals.

El mateix Ajuntament reconeix que fa temps que calia millorar la distribució de l’Agenda pel que s’ha fet diferents canvis d’empresa distribuïdora, aquest febrer s’ha estrenat la millora del servei que té com a finalitat arribar a tots els nuclis familiars de Palafolls, incloent-hi les urbanitzacions i els disseminats de la nostra vila. Ho explica Anna Rovira, tècnica de cultura i comunicació de l’Ajuntament de PLF.

L’agenda d’activitats PLF compta amb 102 números editats i, segons l’Ajuntament, amb els anys s’ha convertit en una eina de consulta i comunicació essencial a la nostra població per conèixer les activitats programades no només per part del consistori, sinó també de les entitats culturals i festives del municipi. A més l’agenda també es fa ressò de campanyes de conscienciació ciutadana, tallers i xerrades així com convocatòries.

A banda de la distribució a les llar, l’agenda PLF també es pot trobar  a l’Ajuntament i als equipaments municipals, així com a alguns comerços.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics