URGENT

Santa Susanna presenta el POUM en una jornada participativa

Compartiu aquesta història

Dissabte de la setmana vinent, 17 de febrer l’Ajuntament de Santa Susanna presentarà un avanç de del seu Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (el POUM), el document que serveix per regular de manera sostenible i equilibrada el municipi.

La presentació es durà a terme en el marc d’una jornada participativa on, després de la presentació del projecte, es duran a terme diversos tallers amb la ciutadania perquè es facin propostes i consultes.

La jornada es durà a terme a partir de les 10 del matí a la Sala Polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà, i al llarg de tot el matí hi ha programades diverses activitats entorn a la participació ciutadana en l’àmbit del POUM.

Segons l’equip de govern de Santa Susanna, aquests tallers són una aposta perquè la participació dels veïns i veïnes del municipi sigui un eix important per la presa de decisions en l’àmbit local.

Per a poder participar d’aquesta jornada, els veïns de Santa Susanna que vulguin formar-ne part s’han d’inscriure prèviament a la Secretaria de l’Ajuntament o bé també trucant al telèfon 937 678 441.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics