URGENT

Malgrat promociona l’educació postural a les escoles

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament posarà en marxa dimarts vinent  el  projecte “MIM Esquena Sana a l’Escola” per prevenir a la mainada dels mals hàbits posturals que poden comportar futures lesions.

Amb aquesta campanya es faran tallers de febrer a maig als infants de P3, 2n, 4t i 6è de primària de les escoles Marià Cubí i Montserrat. , i estaran a càrrec de dues fisioterapeutes i assessores en higiene postural de Mlagrat que, a més, són especialistes en prevenció del mal d’esquena en escolars, que han desenvolupat un mètode pedagògic propi, amb material adaptat per a infants.

L’Ajuntament també vol obtenir dades estadístiques sobre salut postural dels infants del municipi per poder desenvolupar polítiques de prevenció de la salut. Per això impulsa un estudi estadístic sobre l’ergonomia de les aules del les escoles de Malgrat de Mar, que inclourà l’estudi específic sobre el pes de la motxilla dels alumnes de 1r d’ESO del municipi.

Les dues professionals que faran els tallers han explicat  es  treballarà la prevenció d’una manera pedagògica i lúdica a través de contes, música i jocs perquè interioritzin com han de seure a escola o com han de portar la motxilla de l’escola. Han destacat la importància de tractar aquesta prevenció a les escoles, ja que els nens i nenes traslladen aquestes pautes a casa i d’aquesta manera, les famílies també participen de la iniciativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics