URGENT

S’inaugura l’exposició fotogràfica dels 60 anys de l’AEiG Sant Nicolau

Compartiu aquesta història

Avui divendres s’ha fet la inauguració de l’exposició fotogràfica dels 60 anys l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau de Malgrat de Mar.

L’exposició, situada a l’Arxiu Municipal de Malgrat i que s’allargarà durant una setmana, fins el proper 23 de febrer, és un recull de fotografies, documents i objectes relacionats amb els 60 anys de vida d’aquesta entitat de lleure malgratenca, que des del 1958 porta treballant en el camp de l’educació en el lleure dins del moviment escolta i guia.

L’AEiG Sant Nicolau va començar a celebrar els actes d’aquest seixantè aniversari el passat diumenge 4 de febrer, quan es va organitzar una excursió al Turó d’en Serra i una xocolatada, després de la caminada, a l’Amfiteatre del Parc Francesc Macià.

D’aquesta manera, el cau va començar l’any de celebració d’aquesta efemèride, que continua a partir d’avui amb l’exposició de l’Arxiu Municipal. Una mostra fotogràfica que repassa les 6 dècades d’història de l’agrupament i que obrirà tots els dies de la setmana.

Dilluns i dimarts serà en horari de tarda, de 17 a 20h, dimecres i dijous s’obrirà els matins d’11 a 14h, i el divendres, dissabte i diumenge quedarà oberta tant matí com tarda en aquests mateixos horaris.

La celebració dels 60 anys de l’AEiG Sant Nicolau té, però, més reptes. En aquest sentit, el Turó d’en Serra era el primer dels seixanta cims on l’agrupament vol pujar com a celebració de l’aniversari.

El Sant Nicolau és un dels agrupament que formen part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, un moviment que compta amb més de 13 Mil afiliats arreu del territori català i que treballa per l’educació dels infants i joves a través del mètode escolta i guia, una proposta educativa que treballa perquè els seus integrants esdevinguin persones solidàries i compromeses amb la societat que els envolta.

 

Foto: AEiG Sant Nicolau

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics