URGENT

Un nou bus unirà Blanes i Lloret en els propers mesos

Compartiu aquesta història

Segons publica el Diari de Girona, serà una nova línia del bus exprés, un servei que ja es dóna a d’altres llocs de Catalunya i que ara connectarà també Blanes amb Lloret de Mar.

Es tracta d’una xarxa de bus d’alta freqüència, amb una flota de vehicles moderns i accessibles, de velocitat comercial alta, i que ofereixen connexió WiFi i informació a temps real als usuaris del bus, tant a dins dels vehicles com a les parades.

El servei de bus exprés compta actualment amb una quarantena de línies arreu del territori, de les quals 5 són a les comarques gironines. L’última d’aquestes, precisament, és la que connecta la ciutat de Girona amb Vidreres i Lloret de Mar, i ara la Generalitat ha volgut ampliar la connexió del litoral amb aquesta nova línia entre Blanes i Lloret.

Segons Pere Padrosa, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, està previst que aquesta nova línia entri en funcionament en els propers mesos, com a resposta a l’alt nombre de vehicles que fan el recorregut entre els dos municipis marítims, especialment durant els mesos d’estiu.

La xarxa, que rep el nom de Exprés.cat, es va començar a implementar a Catalunya ara fa 4 anys, amb l’objectiu d’absorbir el 40% de la demanda de transport públic, cobrint de mitjana uns 30 passatgers per cada viatge. Unes xifres que, segons Padrosa, s’han superat, cosa que significa que la implementació de la línia ha estat un èxit.

 

Consulteu les línies d’Express.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics