URGENT

El ple d’aquest vespre farà balanç de les obres de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, l’Ajuntament de Palafolls celebra una sessió de ple extraordinària, amb un total de 6 punts a l’ordre del dia. Són punts d’explicacions polítiques entorn a temes d’actualitat o projectes previstos.

Entre els punts a tractar hi ha el desenvolupament de les obres de reurbanització i asfaltatge general de Ciutat Jardí. Es tracta d’una de les obres més grans engegades des de l’Ajuntament, tot i que són els veïns els que han finançat els treballs amb contribucions especials.

Els treballs per regenerar els 21km de carrers de la urbanització  van començar fa mesos i no han estat exempts de polèmica per com s’estan duent a terme els treballs, amb algunes disfuncions i problemes. Avui el govern parlarà d’aquesta obra en el ple que començarà amb un punt per donar informació sobre l’estat de l’edifici de la caserna de la Policia local. Actualment, aquesta instal·lació és objecte d’una problemàtica pel que fa a la seva estructura, ja que en els darrers mesos s’han detectat esquerdes en diversos espais de l’edifici.

De fet, la presència d’aquestes deficiències han obligat a tancar diverses dependències de la caserna, com el mateix despatx del cap de la Policia, els vestuaris o les sales adjacents.

En el ple d’avui s’espera que l’equip de govern informi sobre el següents passos a seguir per solucionar aquesta problemàtica.

També es parlarà de 3 qüestions relacionades amb la zona industrial del municipi, on es debatrà entorn a projectes, subvencions i convenis relacionats amb aquest àmbit.

El ple també debatrà sobre el projecte de la futura plaça de les Rentadores, la situació entorn a una finca abandonada del carrer Joaquim Ruhí (conegut també com a carrer de Dalt), i finalitzarà amb el punt sobre el canvi de la senyalitzacions al polígon industrial.

El ple, que no comptarà amb torn de precs i preguntes, començarà a les 7 del vespre, i es podrà seguir com és habitual en directe per aquesta emissora, tant pel 107.7 de la FM com per internet, a través de www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics