URGENT

Osorio surt de la de l’organigrama organitzatiu d’EUiA de Palafolls

Compartiu aquesta història

El partit ha reformulat recentment el seu organigrama organitzatiu amb l’horitzó posat en les properes eleccions municipals de l’any que ve.

La principal novetat és la sortida de Juan Andrés Osorio, l’actual representant de la formació a l’Ajuntament i que ha estat al capdavant del partit en els últims anys.

Fins ara Osorio era el coordinador del partit, un càrrec que a partir d’ara exercirà Ángel Díaz, que fins ara era el responsable de comunicació de la secció local del partit. Díaz va ser el número 13 de la llista d’ICV-EUiA a Palafolls en les passades eleccions locals i a partir d’ara serà el màxim dirigent del partit comunista al municipi.

Cal recordar que Osorio no encapçalarà la propera candidatura ecosocialista a Palafolls. La normativa del partit no permet ser cap de llista més de dos mandats i Osorio ja ha estat cap de llista en les eleccions del 2011 i de 2015.

Justament el canvi a l’organigrama de la formació podria respondre als moviments necessaris per situar el partit als nous comicis del maig de l’any que ve.

El nou organigrama organitzatiu d’EUiA a PLF es completa amb Clara Hidalga com a responsable de moviments socials, Inma Ortega com a responsable d’organització i José Luís Martínez al capdavant de comunicació i xarxes.

Hidalga, Ortega i Diaz, a més, són els membres de la comissió política del partit.

Actualment el partit és la 4a força al nostre municipi i des del 2011 forma part del govern al costat del PSC i actualment també amb el regidor no adscrit Martí Victòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics