URGENT

El Club Judo Blanes celebra mig segle en actiu

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana, el teixit esportiu de Blanes estava de celebració.

Concretament, es va celebrar el 50è aniversari del Club Judo Blanes, un de les entitats esportives amb més història a la ciutat.

La celebració es va dur a terme amb una gala i un dinar de germanor a la Ciutat Esportiva Blanes, on van participar tant actuals com antics socis del club, i que van dur a terme un entrenament col·lectiu al tatami de la pista groga.

La gala va comptar amb la participació del regidor d’Esports i alcalde de Blanes, Mario Ros, juntament amb el conseller d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Joel Comas, així com diversos membres de l’entitat que han esdevingut en referent al llarg de la història del Club Judo Blanes.

Els actes d’aquest cap de setmana no són l’única commemoració d’aquests 50 anys de vida del club, ja que comptarà amb dues altres activitats de caire esportiu.

Per una banda, el proper 4 de març s’estrena el Trofeu Sa Palomera, adreçat a categories d’iniciació, i que es planteja d’una manera més lúdica que no pas competitiva, per poder incentivar així les joves promeses d’aquest esport.

Per l’altra, ja de cara al mes d’abril, es disputarà el Campionat de Catalunya de Veterans i Ne-waza Kyus, amb esportistes que tenen des del cinturó groc fins al marró.

Prèviament a la celebració d’aquest cap de setmana, ja es va dur a teme una exposició retrospectiva a la Sala García Tornel, així com també s’ha organitzat la Copa Catalana Infantil-Cadet i la Supercopa per a Benjamins i Alevins.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics