URGENT

Jornada plàcida per la majoria d’equips del CB Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana es va tancar una jornada marcada pels resultats positius en l’àmbit del bàsquet, ja que els principals equips del CB Palafolls van sortir victoriosos dels seus enfrontaments.

L’equip del sènior territorial masculí va imposar-se fora de casa contra el Sant Julià de Ramis, en un partit que al final del 2n quart els palafollencs dominaven per 13 punts de diferència.

Ja la segona meitat del partit, la diferència es va mantenir al llarg del 3r quart, però a l’últim temps el Sant Julià va retallar distàncies amb els palafollencs, tot i que no suficients per vèncer. L’enfrontament, doncs, se’l va endur el Palafolls per 57 a 63.

El sots 25 masculí jugava aquest dissabte al Palauet, i va guanyar per 54 a 45 el Caldes. En aquest cas, el partit es va mantenir igualat durant la primera meitat, on tant el primer com el segon quart van acabar amb només un punt d’avantatge pels palafollencs. Ja de cara al tercer quart, els locals es van distanciar lleugerament, per acabar el partit amb un avantatge final de 9 punts que els permetia endur-se la victòria.

L’equip de la tercera categoria femenina també jugava, igualment com el sènior masculí, contra el Sant Julià de Ramis, i en el seu cas també van imposar-se, aquest cop per 49 a 57.

Les palafollenques van anar endavant durant tot l’enfrontament, tot i que la distància no va ser molt gran i només va accentuar-se a la part final.

Qui també va guanyar va ser el júnior femení Nivell B, que casualment va imposar-se per un resultat idèntic a les seves companyes de la tercera categoria, 49 a 57, contra la Vall d’en Bas aquest dissabte.

La secció masculina del nivell B, per la seva banda, va perdre a casa per 41 a 60 contra el Fontajau. El partit el va dominar l’equip visitant la primera meitat, mentre que al tercer quart els palafollencs van aconseguir remuntar fins a acabar el període amb empat a 36.

Tot i així, els locals van perdre el ritme i van acabar perdent per 19 punts de diferència.

Els cadets, per la seva banda, van tancar la jornada amb victòries. El groc va imposar-se contra el Mas de Sant Lleí per 43 a 34, i el negre també va sortir victoriós de l’enfrontament contra el Sant Celoni per 64 a 46.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics