URGENT

Mas Prats farà una xerrada als pares de la llar d’infants

Compartiu aquesta història

A principis d’abril començarà la preinscripció escolar pel proper curs i són molts els dubtes que sorgeixen als pares a l’hora de triar el centre educatiu en el que estudiaran els seus fills.

Per resoldre aquests dubtes les escoles organitzen jornades de portes obertes per tal que els pares coneguin els centres, l’equip docent i, el més important, el projecte educatiu de centre.

En aquestes jornades s’intenta resoldre els principals dubtes dels pares entorn a l’escolarització dels infants, però els pares dels infants que deixen la llar d’infants per incorporar-se a l’escola, acostumen a tenir més inquietuds i necessiten explicacions diferents a la resta. Davant d’aquesta circumstància l’escola de Mas Prats ha pensat en explicar-se directament als pares de la Llar d’Infants municipal. Per això demà dimecres ha organitzat una reunió a quarts de 6 de la tarda per explicar el procés de preinscripció i resoldre els dubtes relacionats amb com és i quin mètode educatiu aplica l’escola Mas Prats.

Ho ha explicat la directora del centre Rebeca Gómez.

La trobada es farà a les pròpies instal·lacions de la llar d’infants amb la voluntat de resoldre els principals dubtes dels pares que comencen al setembre l’escolarització dels seus fills.

Igualment, l’escola farà la seva habitual jornada de portes obertes. Ho farà amb canvis respecte edicions anteriors. Enguany Mas Prats farà la jornada de portes obertes en cap de setmana. Serà aquest proper dissabte  a les 11h quan es podrà visitar el centre acompanyats per l’equip docent de l’escola que també oferirà una xerrada als pares introduint les principals qüestions relatives al sistema d’ensenyament i de l’escola.

Fins ara Mas Prats feia la jornada de portes obertes coincidint amb un dia lectiu per tal que els pares poguessin veure el funcionament real de les classes i el sistema pedagògic. La preinscripció començarà un pèl més tard del que és habitual, a principis d’abril, i durarà una mica menys que d’altres anys.

En el cas de l’institut de la Font del Ferro, la jornada de portes obertes es durà a terme el proper dimarts 6 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics