URGENT

El nou banc d’aliments de Malgrat ja té local

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de Malgrat va aprovar aquest passat dimarts la ubicació que ha d’ocupar el nou banc d’aliments.

L’espai, que tindrà un format de petit supermercat, ha de servir per ajudar a les famílies del poble que tinguin necessitats en aquest àmbit, i en el qual també s’hi donarà servei a les famílies palafollenques.

El projecte d’aquest banc d’aliments es desenvolupa des del consistori malgratenc conjuntament amb Càritas, i segons ha explicat el regidor d’Acció Social de Malgrat, Jofre Serret, encara s’està perfilant.

El regidor destaca que un dels objectius que es plantegen és que aquest espai serveixi per dignificar les persones que han de fer-ne ús, i a la vegada fer un acompanyament a aquestes persones a l’hora de triar els aliments que necessitin.

Des d’avui dijous, l’Ajuntament de Malgrat ha iniciat el contracte de lloguer del local que ha d’acollir aquest nou banc d’aliments, situat al carrer Indústria del municipi, i que serà de 968 euros al mes.

Segons Serret, amb aquest nou format de banc d’aliments s’actualitza el que s’havia dut a terme fins ara.

A la vegada, el regidor destaca que l’espai no servirà només com a lloc on es doni el servei als usuaris sinó que a més també tindrà una funció d’emmagatzematge, facilitant d’aquesta manera la gestió dels aliments.

Segons Serret, està previst que el projecte del nou banc d’aliments no es posi en marxa fins aquest proper estiu, una iniciativa on també hi participa l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics