URGENT

Retiren la pancarta de la torre de guaita que demanava la llibertat dels presos polítics

Compartiu aquesta història

Dissabte la torre de guaita de la plaça Valls d’Ax va matinar amb una gran pancarta groga amb la llegenda Llibertat. A través de la xarxa el CDR de Palafolls va reivindicar l’acció que demana la posada en llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i per l’exvicepresident Oriol Junqueras i l’exconseller Joaquim Forn.

Una acció que s’ha fet coincidint amb els 4 mesos de reclusió provisionals dels polítics presos.

La pancarta ha estat retirada aquest migdia per part de la Brigada Municipal i en compliment de l‘ordenança de civisme, segons fonts municipals.

Qui ha publicitat aquesta acció a través de les xarxes ha estat el CdR de Palafolls que ja va anunciar que continuaria treballant per posar de manifest el suport a la causa independentista i mantenint viu l’esperit de l’1 d’octubre. També denunciant la situació dels que creuen presos polítics.

El CdR de Palafolls ja va protagonitzar coordinadament amb la resta de comitès del Maresme una acció conjunta per recordar i posar en valor la declaració d’Independència del 27 d’octubre. Llavors es van posar cartells a les entrades dels municipi amb la llegenda; municipi de la República Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics