URGENT

Matí complicat a Rodalies per l’atropellament al Baix Maresme

Compartiu aquesta història

Mal inici de setmana pel transport públic. La línia R1 de Rodalies, la de la costa del Maresme, ha registrat aquest dilluns al matí retards superiors als 45 minuts a causa d’un atropellament mortal a primera hora del matí. Aquesta incidència ha obligat a circular tots els combois per via única entre les estacions d’Ocata i Vilassar de Mar.

Fonts de Renfe han explicat que el succés ha ocorregut entre les estacions d’Ocata i Premià de Mar. Durant uns minuts la circulació ha quedat completament interrompuda entre Ocata i Vilassar a petició de les forces policials presents en el punt de l’atropellament, per tal de fer les feines d’aixecament del cadàver.  La circulació, però, s’ha reprès sobre les 8 del matí, encara que per una única via, cosa que ha mantingut  els retards. A les 9 ja estava restablerta la circulació per les dues vies i s’ha anat recuperant progressivament els horaris habituals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics