URGENT

Ciutadans critica a Victòria per afiliar-se al PSC i el tracta de trànsfuga

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha fet públic que l’excap de llista de Ciutadans a Palafolls, Martí Victòria s’ha afiliat al PSC un any després de l’expulsió del partit taronja. Una notícia que no ha passat desapercebuda pel seus excompanys de Ciutadans que han carregat contra Victòria pel seu traspàs als socialistes.

Segons Marc Khaledi, coordinador de programes de Ciutadans al Maresme, el seu partit no pacta ni amb independentistes ni amb persones imputades,í que van expulsar a Victòria per haver pactat amb el PSC de Palafolls, que inclou persones imputades, en referència a l’alcalde Valentí Agustí.

Khaledi lamenta que la propera llista electoral del PSC a PLF tindrà trànsfugues, en referència a Victòria i investigats.

Tot i això desitgen sort a Victòria i li demanen que deixi de parlar del partit taronja. Victòria assegurava aquesta setmana que Ciutadans s’havia situat més a la dreta que el PP.

El coordinador de programes del partit taronja al maresme assegura que s’està treballant per consolidar la base del partit a Palafolls. En aquest sentit valora molt positivament l’increment de simpatitzants i militants registrats després de les últimes eleccions catalanes del passat desembre, quan Ciutadans va guanyar a PLF i a d’altres poblacions veïnes.

Segons Khaledi ara es treballa en les necessitats del poble i és secundari anunciar ara el candidat de les properes municipals a Palafolls

Ciutadans es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals al 2015, amb Victòria de cap de llista, quan van aconseguir  un 7.5% dels vots i un regidor a l’Ajuntament palafollenc.

En les últimes eleccions catalanes de fa 2 mesos i mig, els taronges van aconseguir prop d’un 30% dels vots.

 

Foto de portada: juanky1969.eu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics